FinD - Novice - Spirit objavil seznam skupinskih sejemskih nastopov v tujini
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

18.1.2016

Spirit objavil seznam skupinskih sejemskih nastopov v tujini

Ljubljana, 17. januarja (STA) - Javna agencija Spirit je pripravila seznam skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na 14 mednarodnih sejmih v tujini, ki jih bo pripravila letos. Med drugim bodo podjetja lahko marca potovala na sejem CeBIT v Hannover, oktobra na Sial v Pariz in eCarTEC v München ter novembra na Electronico v München in na Mebel v Moskvo.

Spirit je že maja lani objavil javno vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letošnjem letu, na podlagi prejetih predlogov pa je sestavila omenjeni seznam.

Agencija v okviru skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva zagotavlja organizacijo in izvedbo predstavitve ter krije določene stroške, medtem ko morajo podjetja sama prevzeti stroške za prevoz svojih predstavitvenih materialov, postavitve razstavnega prostora in ostale dodatne stroške.

V času priprav na sejem za sodelujoča podjetja med drugim Spirit izvede številne aktivnosti in jim na ta način olajša priprave na sejemsko predstavitev, so na agenciji poudarili v sporočilu.

Predvidoma bo v maju Spirit ponovno na spletnem portalu www.izvoznookno.si in www.spiritslovenia.si objavil tudi vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v prihodnjem letu.

Lani je Spirit organiziral skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na 11 mednarodnih sejmih v tujini, ki se jih je udeležilo 87 slovenskih podjetij. Za potrebe skupinskih predstavitev je bilo zakupljenih 1820 kvadratnih metrov razstavnega prostora.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar