FinD - Novice - Ob 10-letnici delovanja portala e-Vem dnevi za podjetne
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

19.10.2015

Ob 10-letnici delovanja portala e-Vem dnevi za podjetne

Ljubljana, 17. oktobra (STA) - Ministrstvo za javno upravo v sodelovanju s partnerji ob 10. obletnici delovanja državnega portala za podjetja in podjetnike e-Vem v prvem tednu novembra na nekaterih točkah Vem v 10 večjih mestih po Sloveniji pripravlja posebne dneve za podjetne. Poleg predavanj bodo obiskovalcem na voljo tudi osebna svetovanja o začetku poslovanja.

Dogodki so namenjeni vsem, ki jih podjetništvo zanima, potencialnim in obstoječim podjetnikom, mladim, ki se izobražujejo na tem področju, oziroma vsem, ki razmišljajo o vstopu v podjetništvo. Zvrstili se bodo med 2. in 6. novembrom v popoldanskem času v 10 večjih mestih po Sloveniji.

Obiskovalci se bodo na točkah Vem v okviru vsebinskih predstavitev lahko seznanili z vsemi možnostmi, ki jih država nudi za lažji začetek poslovanja. Predstavili jim bodo poslovne priložnosti, ki so na voljo v regiji, pa tudi primere dobrih poslovnih praks.

Na enem mestu se bodo lahko tudi srečali s predstavniki vseh ključnih institucij, s katerimi kot poslovni subjekti komunicirajo in sodelujejo. Poleg predavanj bodo obiskovalcem na voljo tudi osebna svetovanja o začetku ali zaključku poslovanja, davkih, zaposlovanju, pripravah poslovnega načrta in drugih aktualnih poslovnih vprašanj.

Ministrstvo za javno upravo dogodke pripravlja v sodelovanju z ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, agencijo Spirit, Gospodarsko zbornico Slovenije, Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije, Agencijo RS za javnopravne evidence in storitve, Finančno upravo RS, Zavodom RS za zaposlovanje, Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije, upravnimi enotami in drugimi točkami Vem.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar